Hans Kazan

Van verlegen jongetje naar ondernemer en entertainer pur sang

Hans Kazàn werd geboren op 25 maart 1953 in Den Haag. Toen hij negen jaar was, leerde hij zijn eerste goocheltruc en vanaf dat moment was het verlegen jongetje volledig gefascineerd door de kunst van het goochelen. In 1973, twintig jaar jong, won hij zijn eerste internationale prijs tijdens de wereldkampioenschappen voor illusionisten in de Salles Pleyel in Parijs. Vanaf dat moment kwam zijn carrière terecht in een stroomversnelling.

Met niet aflatende energie verzorgde Hans – jaar in jaar uit – ontelbare shows in theaters en al snel groeide hij uit tot een bekende en populaire televisie persoonlijkheid. Magic shows – die hij ook met zijn eigen bedrijf produceerde – evenals talloze entertainmentprogramma’s van zijn hand, waren met grote regelmaat op televisie te zien. Van het spelprogramma “Prijzenslag” (Internationaal bekend als “The price is right”) werden maar liefst 880 succesvolle afleveringen op TV uitgezonden.

Ook als ondernemer bouwde Hans zijn onderneming steeds verder uit. Hij produceerde niet alleen zijn eigen theater- en televisieprogramma’s maar bracht ook talloze aanverwante producten op de markt. In 2012 besloot Hans Kazàn zich toe te leggen op een nieuwe uitdaging: Het inspireren van mensen om hun dromen tot werkelijkheid te brengen en een gelukkiger leven te leiden!

Tijdens talloze lezingen voor bedrijven en organisaties en tijdens zijn populaire theatercollege INSPIRATIE XXL, vertelt Hans Kazàn authentieke verhalen over een leven vol rennen, vallen, opstaan en weer verder gaan! Hans legt uit, geeft tips, motiveert en inspireert. Zijn toehoorders gaan gegarandeerd boordevol nieuwe positieve inzichten en een brede glimlach huiswaarts.

Hier kun je op rekenen!

Goede voorbereiding is het halve werk. 

Hans neemt tijdens een voorgesprek de inhoud en details van elk evenement nauwkeurig met de opdrachtgever door.

 Verrassende leermomenten, positieve inspiratie en fascinerend entertainment. Een bijzonder sterke combinatie!

 Scherp, met aanstekelijke energie en humor betrekt Hans het publiek actief bij het evenement.

 Al vele jaren bewijst Hans zijn ervaring en klasse als professionele spreker, presentator en entertainer.

TOK Producties

Nomdenweg 2
9561 AM Ter Apel

Bel met Hans

06 2336 0792

Email

info@tokproducties.nl

Chat openen
1
Scan de code
Hallo Tok Producties hier 👋
Kunnen we je helpen?